ДРУЗІ, ВСЕ Ж ТАКИ НАСТАВ ЦЕЙ ДЕНЬ: “ДНР” і “ЛНР” припиняють існування: Захарченко та Плотницкий збирають валізи

Ватажки так званих “ДНР-ЛНР” стали шукати житло в Росії, і це – одна з ознак того, що РФ збирається йти з окупованого Донбасу. Крім того, за даними джерел, Кремль уже прийняв рішення не фінансувати псевдореспублікі в 2018 році. Таку заяву зробив в інтерв’ю заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак повідомляє donbass.ua

У мене є інформація з різних джерел, що так звані “керівники” цих фейковий утворень (так званих “ДНР-ЛНР”, – ред.) Зараз почали шукати і намагаються купувати житло на території РФ. Або в будь-небудь невизнаних республіках – Абхазії і тому подібних. Також надходила інформація, що росіяни почали вивозити (з Донбасу, – ред) особливо цінне військове спорядження. Чи не танки з артилерією, тому що це не настільки велика цінність … Вивозять те, що називається особливо цінним військовим майном. Наприклад, Реби – комплекси радіоелектронної боротьби.

Була у мене інформація, що почали виводити антібатарейние системи. Тобто, те, що нам американці поставляли, а в Росії теж таке проводиться. Їх не так багато в самій російській армії, це досить дефіцитне озброєння. І дуже дороге. Була інформація і про те, що росіяни почали вивозити свої безпілотники. Я не можу до кінця перевірити цю інформацію, але вона надходить. Причому з різних джерел. Останнє, що було – і це вже підтверджують неодноразово – що фінансування цих ОРДЛО в наступному році Російська Федерація припиняє. Вони не закладають витрати на “народні республіки”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.