Єдиний, хто вижив у смертельній ДТП на Рівненщині, розповів шокуючі подробиці аварії

Україна й досі оговтується від страшної ДТП на Рівненщині, внаслідок якої загинули п’ятеро осіб. Більшість з них відомі та досвідчені науковці – журналіст Володимир Карагяур, політологи Олександр Маслак і Олександр Никоноров, викладач Києво-Могилянської академії Олексій Курінний і експерт з децентралізації Сергій Попов. Останній від отриманих травм загинув у реанімації, всі інші померли на місці аварії.


Жахлива ДТП сталася вчора вранці на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». Легковик, в якому науковці поверталися у Київ з прес-конференції з Варшави, в’їхав у лісовоз з причепом.

Радник Авакова прокоментував жахливу ДТП, де загинули представники української інтелігенції

Водій легковика навіть не намагався загальмувати. Я втікав на обочину, все було надто швидко. Ні машин, ні перешкод. Думаю, він просто заснув,
– розповідає водій вантажівки. Він, до слова, дивом вижив – автомобіль перекинувся у кювет. Чоловіка з кабіни діставали свідки, які проїжджали повз.

На місце аварії приїхав товариш загиблих Віталій Кулик. Чоловік теж мав їхати на конференцію до Польщі.

Так трапилось, що мене не було в цій машині. Можливо, на щастя. Фактично загинула машина політологів. У них все було попереду, просто жах,– коментує страшну трагедію пан Кулик

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.