“Вона підніме його на ноги”: Мережа зворушила весілля українського бійця

Дівчина не зрадила коханого, незважаючи на його важкі травми після війни

У мережі згадали зворушливу історію бійця АТО, який повернувся з фронту з важкими травмами і став інвалідом, і його кохана вийшла за нього заміж. У соцмережі Twitter навіть написали, “що з такими дівчатами ми обов’язково переможемо”.

“Яке у нас сьогодні було весілля… Здоровий, міцний, усміхнений хлопець, Вадим, пішов на війну, де отримав важке поранення, тепер йому потрібно заново вчитися ходити і говорити – це неймовірно важко і боляче. Але поряд з ним його Олена – красива, яскрава, з приголомшливою посмішкою, з упевненістю, що вона підніме його на ноги, і ця дівчинка зробить для цього все, що можливо і неможливо. Сьогодні плакали всі, хто був на церемонії, навіть дівчина, яка здійснювала весільний обряд. Ніяких слів не вистачить, щоб висловити ці емоції: ми всі бачили якусь неймовірну силу кохання, вірності, і надії. Я схиляюся перед Оленою, я просто благаю, щоб у неї все вийшло, ми всі молимося, щоб у них вийшло. Вадим і Олена, спасибі, що ми сьогодні були з вами, там було щастя “, – поділився своїми спогадами учасник торжества.

“Один з небагатьох постів, про який можна написати “зачепило за живе”. Нехай їм Бог допомагає”, – прокоментував користувач під ніком Українець.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.