У Франківську обрали красунь на осінній сезон “Star Face of the Season f’w 2018” (фоторепортаж)

Відбувся кастинг до нового сезону іміджевого свята краси та моди Star Face of the Season f’w 2018.

Цьогоріч сезон обіцяє бути ще цікавішим і насиченішим, адже це вже 10 ювілейний захід.

“Непомітно минули 5 років формування нашого бренду, але потяг людей до культурного розвитку значно зріс, порівнюючи попередній досвід. Ми готові і будемо старатися давати людям те, що їм потрібно було завжди: поштовх до саморозвитку та самовдосконалення, якісне дозвілля в напрямку краси та моди, формування іміджу і найголовніше – це незабутні емоції. В 10-му ювілейному сезоні ми готуємо для Вас приємні зміни і зовсім новий погляд на звичні речі”, – каже основний ідейник свята Олександр Грабовський.

До складу журі увійшли друзі, партнери свята та відомі люди міста. Зокрема, дизайнер Вікторія Белей, хореографи Тоня Терсенова і Віра Часовських, фотографи Олександра Шепітко та Назарій Коритан, візажист Вікторія Баран, актор івано-франківського облмуздрамтеатру Олексій Лейбюк, координатор заходу у Львові Лєна Котик та переможниця попереднього сезону Юлія Лось.

Заявки на участь в ювілейному сезоні іміджевого свята подало 193 учасниці. Точна кількість дівчат, яких оберуть для фінального шоу наразі невідома.

Протягом двох місяців дівчат-учасниць очікує активна підготовка. Дату свята організатори ще не називають, єдине, що відомо – дійство проведуть у листопаді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.