У Франківську відкрили новий центр надання субсидій (фото)

Сьогодні, 7 квітня в Івано-Франківську відкрили новий центр надання субсидій на вул. Військових Ветеранів, 10А.

1460034883_centr-subsidy-1_novyy-razmer

Офісне приміщення розраховане на 35 робочих місць. Новий центр спеціалізується виключно на обслуговуванні громадян з питань пільг на житлово-комунальні послуги і є автономним підрозділом департаменту соціальної політики.

У штаті: 8 спеціалістів, які займаються прийомом документів, окремо – працівники, що видають результати призначення субсидії.

Крім того, є фахівці, які опрацьовують заяви, та представники місцевих підприємств-надавачів комунальних послуг населенню.

У центрі можна роздрукувати будь-яку необхідну довідку, тут же розмістили й архіви усіх галузевих справ. Простір, з огляду на функціональне призначення, поділений на окремі сектори, аби черги за різними послугами не перетинались і працівники на різних операціях не заважали один одному.

За словами заступника директора департаменту соціальної політики Руслана Зелика, проектували приміщення так, аби максимально оптимізувати роботу і забезпечити зручність мешканцям.

«Для нас важливо було відкрити такий центр, адже нині понад 32 тисячі франківців отримують субсидії. В час, коли тарифи значно зросли, важливо правильно організувати оформлення цієї пільги. Приміщення на вул. Грушевського непристосоване для такої кількості людей. Відкривши цей центр субсидій, ми хочемо допомогти франківцям та полегшити їм шлях до отримання відшкодувань витрат на оплату житлово-комунальних послуг», – розповів міський голова Руслан Марцінків.

1460034902_centr-subsidy-2_novyy-razmer

1460034967_centr-subsidy-3_novyy-razmer

До слова, додаткові місця для оформлення субсидій в Івано-Франківську вже функціонують за адресами: вул. Галицька,124, вул. Івана Павла ІІ, 4 та вул. Мазепи, 185.

Джерело: versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: