У Франківську затримали малолітніх хуліганів, що дебоширили у центрі міста (фото)

Франківські патрульні затримали юнаків, які наробили шкоди у середмісті.

У ніч на 10 вересня на 102 одразу надійшло кілька схожих викликів. Громадяни повідомляли поліцію, що троє молодих хлопців розбили сітілайт на вулиці Незалежності, потім перекинули урну зі сміттям, вазон з деревом та пошкодили ще кілька сітілайтів на вулиці Грушевського.

Їдучи на виклик, патрульні побачили трьох юнаків, один з яких точно підходив під орієнтування. Зрозумівши, що поліціанти прямують до них, хлопці кинулися навтьоки. Та патрульні затримали спочатку одного, а потім – й іншого втікача.

Затриманими виявилися 17-річний франківець та 20-річний студент, уродженець Донецької області. На місце патрульні викликали батьків неповнолітнього, працівників Ювенальної превенції та слідчо-оперативну групу.

Затримані хлопці двого заперечували свою причетність до пошкодження майна. Намагання втекти від патрульних пояснювали тим, що налякалися й не знали, хто за ними біжить. Та під час поверхневої перевірки в одного з юнаків у наплічнику виявили плакат з сітілайта.

Встановлено, що хлопці були тверезі й не перебували під впливом наркотичних речовин. Наразі встановлюється особа та місцезнаходження третього зловмисника, із затриманими працюють слідчі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.