Зворотний бік McDonald’s: екс-працівники зізналися, як обманювали клієнтів

Клієнти навіть не помічають хитрощів фастфудів

Фастфуди використовують прийоми, щоб обманювати клієнтів і зменшувати порції своїх страв. Секретами поділилися колишні працівники мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s.

Про це повідомляє Reddit. Існує хитрість, яка дозволяє візуально збільшити кількість картоплі фрі в упаковці. Цей прийом майже непомітний для клієнтів.

 

Колишній працівник фастфуду розповів, що їх навчали, як треба правильно стискати упаковку, коли наповнюєш її картоплею і, щоб вона здавалася повною. За весь час роботи лише один клієнт зрозумів, що його обманюють.

“У мене тільки один клієнт це зрозумів. Він витягнув фрі з упаковки і поклав її назад, і тоді картопля заповнила лише половину упаковки. Мені довелося дати йому більше картоплі фрі”, – розповів колишній працівник закладу.

Представники знаменитого фастфуду заперечують цей факт. Вони назвали подібну заяву брехнею і сказали, що вперше чують про такі секретні трюки.

Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, в одній з мережі кав’ярень бариста відмовився обслуговувати поліцейських.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.