Землю чекає новий апокаліпсис. Нібіру знищить нашу планету 23 вересня?

Планета Х, по-іншому звана Нібіру, за твердженням деяких вчених, знаходиться на самому краю Сонячної системи, як раз за орбітою Нептуна, і поки її нам не видно.

За повідомленням Daily Express, прихильники теорії змови оголосили про прийдешнє світопреставлення, яке найближчим часом спровокує Нібіру, передає Ukr.Media.

Планета Х, по-іншому звана Нібіру, за твердженням деяких вчених, знаходиться на самому краю Сонячної системи, як раз за орбітою Нептуна, і поки її нам не видно. Але 23 вересня очікується, що вона виявиться зовсім поруч із Землею і влаштує справжній апокаліпсис. В ході жахливих подій буде знищена велика частина людства, залишаться лише ті, хто належить до так званої «еліти».

Теоретики уважно вивчили астрономічні знаки і провели аналіз біблійних текстів. Висновок, зроблений ними, вельми невтішний: кінець світу повинен настати саме в 2017 році. Християнський дослідник Боб Мзс оголосив про це, проаналізувавши Об’явлення 12:1, розшифровка якого звучить приблизно так: «У цей час «під ногами» сузір’я Діви з’явиться Місяць, саме сузір’я «одягнене» в Сонце, а планети перетнуться у Діви «в ногах».

23 вересня – день, коли буде зламана шоста печатка, і має відбутися глобальний землетрус. Про це, на думку Мзс, йдеться і в Одкровенні 12:6: «великий землетрус, коли Сонце стало чорним, а Місяць червоним».

Варто відзначити, що вчені регулярно передбачають якісь катаклізми, які повинні статися із-за планети Нібіру. Наприклад, на 14 лютого 2013 року вони вже робили прогноз наймасштабнішої катастрофи, коли полюса Землі повинні були перейти, а сама вона змінити нахил. В цей час на всій планеті прогнозувалися потужні цунамі і сильні землетруси. Зате на період з 1 липня 2014 року щодо «поведінки» Нібіру було дано досить оптимістичний прогноз: вона геть піде з нашої галактики, і більше не буде загрожувати Землі. Багато астрономи висловлюють думку, що NASA відомо про Нібіру, але вся інформація ретельно приховується, щоб уникнути паніки серед населення Землі.

Читайте також  “Літак впав і загорівся”: Відомий музикант загинув в авіакатастрофі разом з дружиною і дитиною

Трагічні передбачення на 2013 рік були зроблені не тільки астрономами-аматорами, але і джерелами з NASA, ЦРУ і військової розвідки. За їх даними, при зміні полюсів через проходження Нібіру, повинне було загинути 2/3 населення. Більшу частину вижили чекали голод і смерть у найближчі півроку. Теоретики стверджували, що уряду США і Ватикану відома інформація в повному обсязі, але вони не збираються попереджати про це людство, у якого шансів хоч якось підготуватися просто не повинно бути.

Примітно, що Нібіру була відкрита ще в кінці 2010 року, з допомогою спостережень в інфрачервоному діапазоні через телескоп WISE. Дослідження космосу проводили американські астрофізики Джон Матіс і Даніель Уитмар. Вони припустили, що за орбітою Плутона ховається масивний об’єкт, навіть більше Юпітера, ще в 1999 році. Але до 2010 року доказів цьому припущенню не було отримано

Стандартні оптичні телескопи не можуть зафіксувати Нібіру, по-перше, через велику відстань до неї, а по-друге, із-за його низької температури. Але інфракрасний діапазон дозволяє побачити загадкову планету, що наводить на думку про наявність ядерних процесів під її поверхнею, завдяки яким виробляється тепло.

Нібіру, як і Юпітер, є газовим гігантом, але перевищує його вагу в 500 разів. Місце розташування Планети Х, за припущеннями вчених – хмара Оорта, що складається з газу, крижаних брил і скам’янілих мінералів, які астрономи називають сміттям. В хмарі Оорта народжуються всі комети Сонячної системи, що колись мали правильну (круглу) орбіту, але з невідомої до деяких пір причини, зірвані зі своїх траєкторій і сдвинувшихся до Сонця. Пізніше з’ясувалося, що цей «зрив» стався із-за гравітаційної сили Планети Х, пропливає по своїй орбіті і захоплюючою виявляються на її шляху небесні тіла. У відповідності з законами механіки, космічні об’єкти зі значним прискоренням потім викидаються загадковою планетою в бік Сонця.

Читайте також  Президент нагородив двох франківських науковців

Деякі вчені стверджують, що Нібіру має досить витягнуту еліптичну орбіту, а через Сонячну систему вона проходить кожні 3600 років. Не виключено, що Планета Х являє собою коричневий карлик. Вона обертається навколо темної зірки під назвою Бурий карлик. У загальній складності навколо цієї зірки обертаються п’ять невеликих планет і одна, по розмірах рівна Землі, що зветься Батьківщина. Сьомий планетою як раз і є Нібіру. Висловлювалися також теорії про те, що Планета Х не придатна для життя і являє собою бойову станцію або навіть космічний корабель.

Нібіру звинувачують у появі поверхневих тріщин і кратерів на Місяці і планетах нашої галактики, а також зміну їх орбіти і нахилу осі. Вважається, що саме із-за неї зникла Атлантида, після чого почалися повені.

Наскільки варто довіряти прогнозами вчених і яка ймовірність того, що вони збудуться, кожен вирішує для себе сам. Наприклад, спостереження за Нібіру дозволяли деяким астрологам-любителям прогнозувати «черговий» кінець світу і на серпень поточного року. Висловлювалися думки, що після сонячного затемнення 21 серпня Земля опиниться в непроглядній темряві. На щастя, нічого подібного, як бачимо, не сталося. Подивимося, наскільки збудуться інші прогнози.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.