“Автомайдан” відхрестився від активістів, що палять шини! Тоді чиє замовлення виконував “Хімік”?

Сьогодні, 8 квітня, під Адміністрацією Президента України мітингували “сумнівні особи”, які раніше були виключені з громадської організації “Автомайдан”. Про це повідомили на офіційній сторінці спільноти у FB.

“ГО ВО “Автомайдан” не бере участі у сьогоднішній акції під Адміністрацією Президента! Вимоги її учасників нам зрозумілі, деякі підтримуємо, але серед протестуючих є, на жаль, сумнівні особистості, псевдоавтомайданівці, у щирість намірів яких ми не віримо через їх участь у замовних акціях, за що вони в тому числі й були виключені в минулому з нашої організації”, – повідомили в заяві.

“Ми будемо і надалі піднімати наболілі питання в країні, проводячи акції протесту, але без участі різних проплачених ситуативних “революціонерів”, які неодноразово використовували ім’я “Автомайдану” в своїх особистих цілях!”, – підкреслило керівництво організації.

У той же час колишній активіст “Автомайдану” Сергій Коба, зі скандалом виключений в листопаді 2014 року, є одним з організаторів сьогоднішньої акції і закликає в соцмережах приєднуватися до акції.

Джерело – https://www.facebook.com/automaidan/posts/1146678188676861

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: