Нелюдські муки: батьки жорстоко вбили закоханих дітей, причина точно зіб’є вас з ніг

Батьки убили струмом закоханих пакистанських підлітків – 15-річну Бакхт Джан і 17-річного Рехмана, який задумали втечу і таємне одруження. На «вбивствах честі», які повинні провести близькі родичі «зганьбили рід», наполягала рада старійшин.

У пакистанському Карачі від рук рідних загинули двоє закоханих: 15-річну Бакхт Джан і 17-річного Рехмана закатували розрядами електричного струму. Пара планувала влаштувати втечу і таємно одружитися, але не встигла, повідомляє The Independent.

Раніше батьки схвалили союз молодих. Але в справи сім’ї втрутилися представники джирги – місцевої ради старійшин. Вони заявили, що якщо діти не будуть вбиті, то всю сім’ю чекають проблеми. Старійшини наказали батькам і дядькам закоханих здійснити так зване «вбивство честі». За місцевими звичаями, його роблять родичі, якщо один з членів сім’ї скоїв ганебний вчинок.

Деяких причетних до вбивств членів сім’ї вже заарештували. Тридцять місцевих старійшин вважали за краще сховатися від слідства: за новими пакистанським законами, за причетність до жорстоких вбивств «як того вимагає звичай» може бути призначено покарання у двадцять п’ять років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.