“Сказав, що йому хотілося якогось яскравішого життя”: мій чоловік зраджував мене через Інтернет

Інтернет сьогодні – не дивина. В ньому навіть зручно телепрограми проглядати. Тому я й не дивувалася, що мій чоловік в інтернеті вечорами пропадає. Він же ж у мене архітектор. А для цього фаху ого скільки нової інформації потрібно. Де ж її взяти? Звичайно, що в інтернеті.

Але раптом сталося так, що його викликали на об’єкт пізно увечері. Терміново. По телефону він зрозумів, що завалився дах. А це, знаєте, велика нeбeзпeка для твоєї репутації, якщо сталося щось таке надзвичайне. Погані чутки розлітаються дуже швидко. Хоча насправді Славко просто неправильно зрозумів, чому йому дзвонять. А це просто в нього консультувалися, чим найкраще покрити дах. Відповідь треба було дати терміново, бо рано-вранці мали привести матеріал.

Він одразу й поїхав. Спроектований ним будинок був у сусідньому місті. Тому години три його можна було не чекати додому.

Комп’ютери в нас були два різні. В мене – бухгалтерська робота. Своїх документів вистачає. Тому в його комп’ютер я ніколи не заглядала. Підійшла цього разу тільки для того, щоб вимкнути його. Але тут же з несподіванки ледь не впала.

Мій чоловічок мав сторінку в мережах на ім’я якогось Вадима, звісно, що аватарка – фото якогось кіногероя. І переписувався він з доброю сотнею дівчат. Я із цікавості заглянула в історію його відвідин сайтів. Як не дивно, він щодня цю історію стирав. А тут ось така несподіванка.

Я зрозуміла, що так сталося тільки через те, що його так несподівано зірвали з місця і він забув про комп’ютер. Уявляю, що в нього зараз подвійний стрес. І господар розгніваний, і я дізналася правду про його нічні походеньки у віртуальний світ. І з цього всього треба якось виплутуватися.

Читайте також  – Ваша машина заправлена, 55 літрів, з вас 1543 гривні. – Я скасовую покупку, заберіть з баку 55 літрів. Я передумав у вас заправлятись…

Так от, мій любий Славко писав якійсь Тетяні, що вона – найрозкішніша жінка в світі. Тетяна відповіла: «Та невже?». Якійсь Лєночці повідомляв, що в неї найгарніші очі. Лєночка сказала: «Я знаю!». Якійсь Іванні написав, що він давно її жадає. Іванна його запитала: «А ти не псих?». Мій чоловік у відповідь ображено замовчав. Якісь Діані мій суджений звістив, що вона – його ангел. Діана у відповідь лайкнула його фото. І всяка така інша бувальщина, яка завжди напохваті в чоловіків. І що, вони йому всі вірили? – здивувалася я.

Треба сказати, в мого бідолашного Славчика була деяка фантазія. Ну, не всім він одне й теж писав. Хоча ні. Згодом побачила, що це все ж був шаблон. Коментарів було п’ять-шість, і вони повторювалися. Мене ледь не знудило від такої мильної опери із моїм чоловіком у головній ролі. Ніколи не думала, що він такий недалекий.

Так от, я написала у відповідь із його сторінки одне-єдине повідомлення. Що це пише їм не красень, якого вони там науявляли, а зек із величезним стажем, який полює за жінками, щоб позбавити їх власності та коштовностей. Якщо у них є власність та коштовності, раджу бути їм обачнішими. Аби потім не нарікати на свою гірку долю. Всю відповідальність вони мають взяти на себе.

Віднайшла у інтернеті фотографію найвідразливішого, на мою думку, чоловіка, і прикріпила до свого послання, яке розіслала всій чарівній сотні прихильниць мого чоловіка. А потім видалила свій лист.

Навіть не знаю, чи добре зробила чи погано, бо мною тоді керував гнів. Не було часу аналізувати ситуацію.

І після цього я вимкнула комп і якось на диво спокійнісінько лягла спати. І заснула міцним сном. Крізь сон почула, як повернувся чоловік. Він тихенько скрадався коридором, наче той, що накоїв щось лихе. Я вирішила спати далі. Ні, навіть загадала бажання. Якщо мені вдасться заснути до ранку, значить мені варто боротися за свого чоловіка далі. Якщо ні, то нам треба розійтися.

Читайте також  «Я була рабинею, що висилає гроші»: сумна історія заробітчанки з Буковини

Непомітно я знову провалилася в сон. І проспала ледь не дев’ятої. Адже це була неділя. Чоловік навіть думав, що я вдаю із себе сонну, і ходив навшпиньки по квартирі, щоб мене не збудити. На ранок він був дуже люб’язним. Але про комп’ютер мови не було. Він навіть побоявся про це спитати. А я нічого не пояснювала.

Я продовжувала імпровізувати. Сказала, що йому дзвонила якась Лєночка, і та нібито дуже сердито повідомила, що розриває з ним зв’язок, бо з такими не варто мати жодної справи.

– Це була багата клієнтка? Їй не сподобався твій проект? – спитала я ошелешеного чоловіка.

Насправді це не мій стиль поведінки. Мені хотілося розревітися. Забитися в куточок. Відлупцювати Славка. Або ж зрадити йому. Але щось ізсередини підказувало діяти саме так. І я слухалася цього внутрішнього голосу.

Але до вечора він не витримав і сам у всьому зізнався. Він чесно розповів про свої віртуальні зради. Сказав, що йому так хотілося якогось яскравішого життя, як те, яке ми мали з ним. Я теж розповіла, що вчинила із його статусом у електронних мережах. Ми посміялися над витівками одне одного.

І знаєте, сьогодні Славко – найкращий із чоловіків, яких я могла б собі бажати. Але, думаю, якщо б я почала його звинувачувати чи дорікати, могла б розвалити сім’ю. Бо він би не знайшов виправдання. Може, я помиляюся, але в eкстрeмальних ситуаціях треба поступати неординарно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.