Апокаліпсис близько: у Біблії відшукали дату

Біблійні теоретики розтлумачили наближення нового апокаліпсису

Світу загрожує новий апокаліпсис, який пророкують на 23 вересня. До такого висновку прийшли біблійні теоретики, на підставі тлумачення священних текстів.

Провісником кінця світу стало астрономічне вирівнювання сузір’їв Лева і Діви разом з рядом планет. Це явище описано в пророцтві Іоанна в Одкровенні 12.

Теоретики стверджують, що з великою часткою ймовірності апокаліпсис почнеться вже цими вихідними. Саме 23 вересня положення всіх зірок і планет вперше за шість тисяч років співпаде так, як описано в пророцтві Іоанна.

 

“Це відбудеться і вже відбувається в сузір’ї Діви, планета Юпітер вже перебуває ніби в області живота і в вересні почне виходити, народжуючись з утроби Діви, потім до 23 вересня приспіють Марс, Меркурій і Венера і утворюють з сузір’ям Лева корону з 12 зірок. все як написано в Одкровенні 12 “, – вказали на збіг біблійні теоретики.

 

Але більшість християн не вірять в кінець світу і подібне тлумачення Одкровення. Вони вважають подібне тлумачення настільки правдивим, як віра в НЛО. Теорія почала поширюватися ще в 2011 році. Тоді блогер Вільям Теплі опублікував на YouTube перше відео про вирівнювання зірок під назвою Stellarium.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.