Наречений біля вівтаря зізнався в любові іншій…Це неймовірно зворушливо! Навіть чоловіки заплакали! (фото, відео)

Весілля – це один раз і на все життя. У всякому разі, так думають молодята, стоячи біля вівтаря.

Але що якщо наречений під час своєї промови скаже, що любить іншу? Під час весілля португальської пари Джефферсона і Джесіки сталося те, чого ніхто не очікував…

 

Стоячи біля вівтаря Джефферсон виголошував гарну промову на адресу своєї нареченої, але в один момент він вимовив слова, від яких у всіх гостей навернулися сльози: “Я люблю іншу!”. Джессіка ледве стримувала сльози, але коли зрозуміла про кого мова, її радості не було меж.

 

Наречений повернувся до маленької дівчинки, що стояла неподалік, і відразу всі почали здогадуватися, в чому справа. Тією дівчинкою, якій Джефферсон зізнавався в любові, виявилася 8-ми річна дочка Джесіки Джованна, для якої він не був біологічним батьком.

 

Джованна довго чекала хорошого обранця для своєї мами. Очікування того варті, цей чоловік точно стане надійною опорою для неї і для Джессіки.

 

Джованна відповіла, що завжди хотіла саме такого батька і дуже рада, що саме Джефферсон став ним.

Плакали абсолютно всі, навіть сильні чоловіки. Таких зворушливих відносин не часто зустрінеш і між рідними батьком і дочкою. Але ці двоє змогли стати одне для одного близькими людьми, не будучи рідними по крові.

 

Рекомендуємо вам самим подивитися на цей запис і навіть якщо ви абсолютно не володієте португальським, зрозуміти всю силу емоцій буде не складно. Дивлячись на такі щасливі життєві моменти, у вас не вийде не розридатися.

Це й справді неймовірно зворушливо.

А тепер скажіть, хіба це не найпрекрасніше, що може бути на світі – любити так щиро своїх рідних і близьких?

Читайте також  Вона двічі зрeклacя рідного сина: “Яка я тобі мама! Ти мені – ніхто! Я тебе не знаю! І знати не хочу! Та прoпaди ти прoпaдом!”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.