“Просили її заснути і не прокидатися”: Батько добу не міг випустити з обіймів померлу дитину, від цієї історії серце стискається

Фотографія хворий на рак дівчинки, що корчиться від болю, облетіла весь світ.
Убитий горем батько 4-річної дівчинки, яка померла від раку, не міг її відпустити і ще добу обіймав мертве тіло доньки, передає Корупція.Інфо.

31-річний Енді Уїлан з Великобританії, розбитий тим, що не може допомогти своїй дочці Джесіці, і будучи просто не в силах справитись зі своїм горем, розмістив в мережі фото, на яких дівчинка корчиться від болю. Ця світлина облетіла весь світ.
Дитина померла всього через три тижні після публікації страшної фотографії. Але батьки змогли говорити про це тільки зараз.
За словами чоловіка, вони з дружиною прийняли рішення, що дочка повинна провести останню добу у своїй кімнаті. Це дозволило батькам попрощатися з нею, і тато в останній раз прочитав їй улюблену казку.
Енді Уїлан зізнається, що її агонія назавжди буде служити постійним нагадуванням про те, що він і його дружина прийняли правильне рішення припинити лікування і відпустити дівчинку.

“У той день, коли вона помирала, ми перемістили її ліжко в її спальню і знову поставили все так, як було раніше. Ми провели з нею багато часу в останні тижні і дні в нашому ліжку, але ми думаємо, що це правильно, що вона змогла провести останню ніч у своїй спальні “, – говорить невтішний батько.
Борючись з сльозами, він додав: “Важко сказати, але коли вона померла, було майже відчуття полегшення, тому що вона пережила так багато, особливо в останні два тижні. В той день, коли вона вмирала, ми майже молилися, просячи її заснути і не прокидатися “, – говорить він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.