Я думала, що ніхто не приїде, – франківку вразила робота місцевих рятувальників. ФОТО

Рятувальники міста то області справді працюють у поті чола. Щодня їм доводиться рятувати чиєсь життя та допомагати у труднощах.

Допомога нашим маленьким друзям також входить у їхню роботу і наші рятувальники не ставляться байдуже до маленьких життів.  Пост вдячності та захопленості в мережі,  франківка Ольга Гарасимчук. За словами жінки, хлопці із служби порятунку врятували кошеня, котре впало у каналізаційний люк. Натомість реакція на виклик працівників водоканалу була зовсім іншою, пише v.

“Хочу висловити подяку працівникам служби порятунку м.Івано-Франківськ. У нас в каналізаційний люк впала киця. Якщо чесно, я думала, що ніхто не приїде. Проте, реакція на мій виклик приємно здивувала.(адже зі слів сусідів, водоканал викликали набагато раніше і у відповідь почули: «Ну то закрийте люк».) Вже через 10 хвилин приїхали хлопці і врятували кішку. Дякую вам,  хлопці! Ви МОЛОДЦІ!

А тепер питання – хто відповідає в нас за люки? Це кішка, яка не подасть до суду, а якби була людина? А ще гірше, дитина (до речі, дітвора тут частенько бігає і бавиться)”, – йдеться у дописі жінки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.