Суд оштрафував прикарпатця, який лопатою побив сусіда

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області оштрафував прикарпатця на 510 гривень за те, що вдарив сусіда лопатою.

lopata-1

Конфлікт між сусідами виник у Тисменцькому районі, коли один з них виорав город та оглядав присадибну ділянку. В цей же час обвинувачений підійшов до нього та розізлився, що сусід переорав межу. Між чоловіками виникла сварка, а відтак обвинувачений наніс потерпілому лопатою удар по лівому плечовому суглобі та лівому стегні, спричиниши легке тілесне ушкодження.

Обвинувачений у судовому засіданні вину у скоєному злочині не визнав, сказав, що з потерпілим вони тривалий час перебувають у неприязних відносинах. Стверджував, що потерпілий перший на нього напав – схопив за голову та підняв, спричинивши фізичний біль. Однак за медичною допомогою не звертався.

Потерпілий у суді підтвердив свої покази виписками з лікарні та висновком судово-медичної експертизи, згідно з яким у нього виявлені  синці в ділянках лівого плечового суглобу та лівого стегна, які утворились від дії тупих твердих предметів.

Так, суд визнав підсудного винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 125 ч. 1 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), та призначив йому покарання у вигляді 510 гривень штрафу.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: