Вона не послухалася лікарів і врятувала свою дитину

Вітряна віспа – дуже поширене захворювання серед дітей. Хвороба протікає у них найчастіше легко, і крім зелених цяток на тілі (саме зеленкою в нашій країні звикли змащувати бульбашки) особливих неприємностей зазвичай не доставляє. Тому того, що сталося з сином Хейлі Лайонс з Великобританії, вона ніяк не очікувала.

Для збивання температури місцевий педіатр прописав Нурофен. Але температура не падала, і її синові Льюїсу ставало тільки гірше. Перелякана мама відвідала ще 3х різних педіатрів в окрузі, і всі вони наполягали на прийнятті Нурофен і стверджували, що це тільки вітряна віспа, і нічого більше.

Материнський інстинкт змусив Хейлі відвезти сина до лікаря на огляд в сусіднє містечко, і там з’ясувалося, що у Льюса вже зараження крові, і виною тому Нурофен, який ні в якому разі не можна давати при вітряної віспи. Діюча речовина цього препарату ібупрофен призводить до ще більшого проникненню ранок вітряної віспи в шкіру. І про це попереджають виробники нурофена на офіційному сайті, як надалі виявила Хейлі. Чому ж про це не знають педіатри?!

Після того, як таке сталося з її сином, Hayley Lyons робить все, щоб якомога більше мам дізналися про шкоду ібупрофену в разі вітряної віспи, не перестаючи попереджати про це на своїй сторінці в Facebook. У Льюїса все закінчилося добре. Завдяки виявленню зараження крові на ранній стадії, хвороба вдалося вилікувати без наслідків. А якби мама послухалася деяких педіатрів і залишилася чекати закінчення вітряної віспи будинку?! Страшно уявити, що б могло статися!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.