Доступне розмитнення: в Івано-Франківську відбувся автопробіг власників авто на “єврономерах” (відео)

В неділю, 24 вересня, в Івано-Франківську близько сотні автовласників на «єврономерах» організували черговий автопробіг містом.

Незважаючи на дощ, до акції долучились власники понад 70 автівок, пише Фіртка.

Учасники автопробігу наголошують, основна їх вимога – доступна ціна розмитнення автомобіля. Адже тоді в багатьох  українців з’явиться можливість купити автомобіль, який  зараз для більшості є розкішшю.

 

 

Також керівник «АвтоЄвроСила» Івано-Франківськ Мирослав Куриляк зазначає, нещодавно франківські власники авто на «єврономерах» повернулися із всеукраїнського попереджувального пікету, який відбувався в Києві під стінами Верховної Ради України.

Загалом зібралось близько 15 тисяч осіб, з Івано-Франківська було лише близько 20 автомобілів.

«Звичайно, хотілося б більше, але на перший раз і це достатньо. Втім українські законотворці не хочуть іти на зустріч власникам авто, тому що багато лобі в Україні, також і автопроми українські не зацікавлені, щоб доступний автомобіль прийшов в Україну. Краще «Ланоси» продавати за 10 тисяч, аніж купити «Ауді» 2000 року за дві тисячі доларів», – зауважує Мирослав Куриляк.

Крім того, активісти зазначають, що влада розгорнула потужну пропаганду, щодо збільшення в рази ДТП за участі автомобілів з іноземною реєстрацією.

«Тепер почали дуже вистрілювати аварії на «єврономерах»,  я вважаю, так нашій владі вигідно ділити людей на чорне і на біле. Насправді, статистика інша – аварій на українських номерах набагато більше. Просто так нас влада висвітлює», – переконаний  Мирослав.  

 

Учасники пробігу в Івано-Франківську проїхалися за маршрутом: Івасюка – Незалежності – Бандери – Коновальця – Петлюри – Довженка – Набережна – Надрічна.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.