У Франківську оштрафували жінку, яка знімалася в онлайн порно

Днями Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі жінки, яка займалася виготовленням та розповсюдженням відеопродукції порнографічного характеру.

У травні 2016 року мешканка Львівщини винайняла в Івано-Франківську дві квартири на вулицях Марії Підгірянки та Витвицького, придбала обладнання для онлайн трансляцій та знайшла місцевих жінок, які за гроші демонстрували клієнтам статеві органи, імітували статеве збудження.

Одна з таких жінок була засуджена у квітні 2017 року. Їй суд призначив штраф – 8500 грн.

19 вересня міський суд виніс вирок другій жінці, яка демонструвала статеві органи клієнтам онлайн.

16 вересня 2016 року під час проведення контролю за вчиненням злочину на сайті “streamate.com” працівники поліції виявили та записали на диск DVD-R відео за участю обвинуваченої.

Згідно з висновком експерта у відеоряді сюжету присутня “самоцільна спеціальна демонстрація геніталій в натуралістичній формі, зйомка статевих органів з використанням крупного плану, прямих ракурсів та спрямованого освітлення, вульгарні маніпуляції геніталіями, пози, дії, міміка та жести особи мають відвертий сексуальний характер, натуралістичне відображення мастурбаторних контактів, що реально відбуваються або імітуються, у фізіологічних особливостях поза науковою потребою”.

У суді жінка вину визнала, розкаялася та просила суд затвердити угоду про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості від 29 серпня, укладену між прокурором та обвинуваченою, і призначив покарання у виді штрафу 15 300 гривень без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Також жінка заплатить 2762 гривні за проведення експертиз.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.