Петро Порошенко в Коломиї відкрив завод “Leoni” (фото+відео)

29 вересня в Коломиї офіційно відкрили другий в Україні завод німецької компанії Леоні.

На відкриття заводу завітали Президент України Петро Порошенко та Штефан Шмідт генеральний директор ТзОВ “ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ”, інформує Фіртка.

“Я надзвичайно вражений теплим прийомом на Прикарпатті. Внаслідок антикорупційних кроків інвестори не мають проблем з поверненням податків, а ця проблема була нашою раковою пухлиною. Компанія Леоні одна з перших повірила в Україну. Я, як Президент, стверджую, що найгірше вже позаду, ми маємо економічне зростання. Ми вдячні тим, хто першим прийшов в Україну. В нас кажуть, хто рано встає, тому Бог дає. Дякую, за те, що Ви рано встали”, – сказав під час відкриття заводу Петро Порошенко.

 

Відтак, Петро Порошенко зазначив, що Україна має стати успішною країною успішних людей.

“Шановний пане Президенте, дякую, за Вашу промову. Ми хочемо бути частиною України і включаємось в боротьбу за неї. Я з великою радістю приїхав до Коломиї, для мене висока честь, що я сьогодні присутній на відкритті заводу”, – сказав член правління Леоні Мартін Штюттем.

Також у відкритті взяв участь Надзвичайний і Повноважний посол Німеччини в Україні.

Після відкриття для коломиян влаштують святковий концерт о 16-й годині. Серед зірок: Ірина Федишин, “Антитіла”, IVAN NAVI.

Коломийський завод спеціалізується на виробництві кабельних мереж для автомобилів марок BMW, Audi, Porsche. На сьогодні тут відкрито 800 робочих місць, а до 2021 року їх буде 5 тисяч. Об’єм інвестицій складає 16 мільйонів євро.

В планах керівництва відкриття ще чотирьох черг зі збільшенням кількості працівників і виробничих площ до 35 тис. кв. м.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.