Лікарі попередили Надію Савченко про швидку смерть

Засуджена до 22 років ув’язнення в російському СІЗО Надія Савченко продовжує сухе голодування. Російські медики хочуть змусити її прийняти їжу, але льотчиця продовжує відмовлятися від рекомендацій лікарів. Ті в свою чергу попереджають про швидку смерть українки. Про це розповів адвокат Савченко – Микола Полозов.

7626FF24-F4AA-4B8A-AED7-0455736D290C_cx0_cy2_cw0_mw1024_mh1024_s

Зі слів Полозова, стан Надії Савченко більше, ніж критичний. У льотчиці чорні кола під очима, а вага почала падати нижче 60 кг. Російські медики повідомили, що в будь-який момент українка може піти з життя через тромб.

«У крові чотирикратне перевищення елементів згущування крові та дворазове зниження елементів розріджування крові. Як їй сказали лікарі, кров перетворилася в смолу, яку серцю дуже складно прокачувати, і є велика ймовірність утворення тромбу і раптової смерті, буквально уві сні», – поділився Полозов.

Також стало відомо, що після такої новини від лікарів, в адміністрації почалися  «танці з бубнами». Надія Савченко досі чекає українських або німецьких медиків, але їх до ув’язненої не допускають.

Додав Полозов і те, що Савченко хочуть примусово нагодувати.

«Приходив начальник СІЗО і попередив, що до неї можуть почати застосовувати заходи примусового виведення з голодування. Потім з Москви спеціально прилетіла головна у ФСВП по медичній частині… Все разом вони почали умовляти Надію на госпіталізацію. Від госпіталізації Савченко відмовилася, погодилася на введення їй глюкози і хлориду натрію внутрішньовенно», – сказав адвокат Савченко.

Як уже повідомляла своїм читачам «Преса України», російські ЗМІ почали поширювати чутки про те, що Надія Савченко насправді не голодує. Росіянам розповідають, що льотчиця просто дотримується дієти.

Тим часом в Раді повідомили, що Надія Савченко не отримує зарплату депутата, тому що вона не ходить на роботу.

Читайте також  На Прикарпатті врятували двох хлопчиків, які добу голодували. ФОТО

Нагадаємо, днями Марк Фейгін заявив, що знає два шляхи звільнення Савченко.

Джерело: http://uapress.info

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: