Притула з «Вар’ятами» зібрали в Івано-Франківську два аншлаги (фото+відеосюжет)

До Івано-Франківська вже вдруге за рік завітав західноукраїнський гумористичний проект «Вар’яти», який очолює відомий шоумен Сергій Притула.

Два концерти першого україномовного гумор-шоу «Варяти» пройшли в обласному муздрамтеатрі і зібрали аншлаги, повідомляє Фіртка.

Сергій Притула під шквал оплесків зауважив, що зважаючи на кількість концертів в Івано-Франківську, а їх за останній рік було вже 5, його скоро називатимуть не “тернопільський Сірий”, а “франківський”.

Комік багато жартував із відомих зірок шоубізнесу, розповідав історії з життя колективу і своєї сім’ї. Найбільше глядачам припала до душі історія про Святослава Вакарчука і амбала в літаку.

Концерт «Вар’ятів» складався з кількох блоків: виступів дуетів, жартівливого батлу, гумористичних пісень та відвертого монологу про село і місто.

«Родзинками» стали жарти про звичайні будні українців:

– Молодята на весіллі так цілувалися, що замість «Гірко!» гості кричали «Гидко!»;
– Я до акушера: «Що ти моїй жінці кажеш «тужся-тужся». Вона з Донецька, не звикла напрягатись. Тут треба якусь хитру схєму придумати;
– Фанатки Манатіка мають учнівський, фанатки Дорна – студентський, фанатки Зіброва – три фотки в паспорті;
– Коли я чхав, мама казала мені «будь здоровий!» і це був наказ!;
– В Івано-Франківську московську ковбасу ріжуть ну дуже повільно!;
– В Карпатах винайшли нову матрьошу під назвою “Путін”. Відкриваєш, а там лайно!.

Сергій Притула повідомив шанувальникам, що частина коштів з продажу квитків піде на допомогу українській армії, а саме на купівлю снайперської амуніції.

“Завдяки нашій спільній допомозі військовим вже незабаром наш всеукраїнський тур завершиться у Москві в кремлівському будинку з’їздів імені Степана Бандери”, – завершив виступ «Вар’ятів» Притула.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.