Німецькі інвестори побудують на Прикарпатті завод на 800 робочих місць. ФОТО

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук сьогодні зустрівся з представниками німецького холдингу Leoni AG, які збудують в Коломиї завод з виробництва деталей для автомобілів.

img_5573

Німецькі постачальники деталей для автомобільної промисловості заявили про наміри побудувати нові заводи на Західній Україні протягом найближчих років.

Поки що інвестори збудують тільки завод на Коломийщині. В їхніх планах побудувати ще три заводи, але вони поки не визначились, чи вони будуть саме на Прикарпатті.

Інвестори планують вкласти в будівництво заводу 6 мільйонів євро та ще 8 мільйонів євро в обладанння. Завод створить вісімсот робочих місць для прикарпатців.

Олег Гончарук подякував представникам компанії за рішення про інвестицію на Франківщині та пообіцяв всебічно підтримувати їхню ініціативу.

Довідково:

Leoni AG – німецьке холдингове акціонерне товариство. Головні напрями холдингу: виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, дротів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості. Ключові клієнти холдингу: General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Cummins, Caterpillar, DAF.

Джерело: http://kurs.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: