Якщо у нього немає цих чотирьох характеристик, не виходь за нього!

У нього повинна бути стабільна робота і досвід роботи

 

Ти вже повинна знати, що якщо чоловік зривається на офіціанта, то найімовірніше він буде зриватися і на тебе. А ті, хто ненавидять всіх своїх колишніх? Ймовірно їх теж було за що ненавидіти.

Але крім цих очевидних речей, яких варто уникати при виборі чоловіка: агресія, неповага, відсутність манер, співчуття або розуму, — є й інші моменти, які здаються менш критичними, але насправді теж важливі.

У нього повинна бути стабільна робота і досвід роботи

В юнацтві найсексуальнішими нам здавалися хлопці, які грали в рок-групах. Будучи дорослими жінками, для нас це сексуально, тільки якщо вони грають в U2 або Depeche Mode. Не в тому сенсі, що нам потрібен дуже багатий чоловік, але зустрічатися з безробітним, і вже тим більше виходити заміж за чоловіка, у якого немає тямущого досвіду і роботи, явно не варто.

Експерти підтверджують, що робоча етика чоловіки — це відображення його характеру. Здатність людини бути вірним своїй роботі, віддавати їй свою енергію і сили, показує його систему цінностей, його самооцінку. І це буде впливати на ваші стосунки (не кажучи вже про фінансових питаннях).

Він знає, як готувати і прибирати

Ні, він не повинен бути шеф-кухарем і не повинен натирати підлогу до блиску. Але кожна доросла людина повинна знати, як приготувати собі хоча б яєчню або макарони, і не повинен надовго залишати після себе брудний посуд. Це показує не тільки його самодостатність (і нелюбов до антисанітарії), але і показує його зацікавленість у тому, щоб ваше життя було комфортним.

Він не живе вдома зі своїми батьками

Читайте також  Поїсти або переспати?

Добре, коли чоловік у близьких стосунках зі своєю мамою, але якщо вона знає, де 24 години на добу або заважає вашому особистому житті, це не нормально. Чоловік повинен розуміти, де закінчується його дитинство і починається його доросле життя. Він повинен бути надійним, міцно стояти на своїх двох, приймати свої рішення, сам себе утримувати. А якщо ні, то над цим варто добре подумати.

У нього є своя життя поза відносин

У світі швидкоплинних відносин і онлайн-знайомств пари, які все роблять разом, можуть здаватися дуже романтичними, але насправді важливо зберігати своє життя окремо один від одного. Чим більше ви працюєте над собою і своєю особистістю, тим більше ви приносите у ваші відносини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.