На чому економлять українці?

Питання економії завжди було актуальним для жителів нашої країни, однак на сьогоднішній день воно набуло особливої гостроти. Громадяни змінюють свої звички, шукають дешевші аналоги та випробовують нові способи економії.
скачанные файлы (25)

За даними платформи skidochnik.com.ua, що збирає всі розпродажі, акції та знижки з Уанету, кількість людей, що шукають акційні пропозиції зросла в 5 разів, в порівнянні з мирним часом 2013 року. Однак, змінилася не лише кількість людей, але і їх ставлення до знижкових пропозицій.

Загалом, 3 роки назад на знижках здійснювали імпульсивні покупки під впливом яскравих цінників безпосередньо в магазині. На сьогоднішній день – це продумані заздалегідь списки продуктів, що можна придбати по акційній ціні. Тобто, українці йдуть в супермаркет озброєні інформацією про знижки, які вони відслідковують в промо-газетах та онлайн.

Найбільше українських покупців цікавлять знижки в супермаркетах, а саме на побутову хімію, засоби гігієни, каву, тверді сири та дорогий алкоголь.

Окрім продуктів харчування українці заощаджують на одязі та відпочинку. Найбільшою популярністю на розпродажах одягу користуються джинси, верхній одяг та міжсезонне взуття.

Щодо туризму, то популярні раніше горящі тури за кордон стали фактично недоступними для кожного. Це породило високу конкуренцію серед українських готелів, які вимушені знижувати ціни та проводити акції, щоб отримати відвідувачів. Саме такими готелями все більше цікавляться українці, адже це вигідно усім сторонам: одні отримують клієнтів, а інші – знижену ціну на проживання. Найбільше зі знижками обирають відпочинок в Карпатах та Затоці.

Загалом, скрутні для країни часи змінили ставлення українців до знижок, акцій, розпродажів та економії загалом. Сучасний користувач знає ціну товарам завдяки всесвітній мережі і не готовий безпідставно переплачувати.

 

 Джерело: blitz.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: