ПриватБанк блокує карти українців. Причина вражає

Співробітники установи дали доволі дивне пояснення своїм діям

Клієнтам “ПриватБанку” почали блокувати карткові рахунки. Причина, слід сказати, досить дивна – наявність комунальної заборгованості.

Так трапилося із активістом В’ячеславом Савченко. На своїй сторінці у Facebook він запевнив: з його картки розраховувалися раніше по платіжкам зовсім інші люди, але співробітників фінустанови це не цікавило, судячи з їх реакції:

“Мені сьогодні радісно заблокували Приватівський карту з можливістю списання наявних на ній коштів. На питання: “Чому?” у банку мені відповіли: “За заборгованість “Київенерго” “. Цікавий ще той факт, що я не є ні власником квартири, ні власником особового рахунку. Просто з моєї картки оплачувалися комунальні рахунки”, – бідкається він.

 

Савченко не може зрозуміти, як так сталося, що приватна компанія якимось чимось пов’язана із закриттям банківського рахунку у державній установі і чи не порушують працівники у такий спосіб норми чинного законодавства.

Користувачі позицію активіста підтримали: вважають блокування недоцільним, але, як виявилося, не дивуються такому розвитку подій, що добре простежується у коментарях.

 

 

 

 

 

 

 

Дивіться: махінації ПриватБанку

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.