Продовження продуктових репресій Криму: знищують всі імпортні продукти харчування

Фрукти і овочі безжально заривають в землю, незважаючи на 3 млн.  бездомних осіб! ГАНЬБА!

3

На днях, Россільгоспнагляд провів перевірки на сімферопольському оптовому ринку “Кримський Привоз”, в результаті яких було вилучено продукцію загальною вагою 997 кг.

Зокрема, зазначає прес-служба відомства, на торгових рядах знайшли 40 кілограмів плодів ківі з Греції і 120 кг з Польщі, 39 кг салату Айсберг, 64 кг капусти брокколі та 200 кг груш з Чехії, а так само 514 кг томатів і 20 кг перцю виробництва Туреччини.

Крім того, на Керченській поромній переправі було припинено спробу ввезення в Крим партії томатів турецького походження загальною вагою 4 тонни.

“Продукція була вилучена і знищена на Сімферопольському і Керченській полігонах ТПВ методом поховання”, – повідомили в Россільгоспнагляді.

«Встановлено, що на ринку реалізовували продукцію, яка, згідно з відповідними указами президента Мордору, заборонена до ввезення, оскільки країнами її походження є країни Європи і Туреччина. Загалом виявили майже 2 тонни санкційних овочів і фруктів, які були вилучені і того ж дня утилізовані», – повідомляє однез джерел.

Напередодні кримський адвокат Жан Запрута повідомив, що на ринках у Сімферополі ще 6 квітня російські силовики влаштували тотальну перевірку документів, після чого провели низку затримань. Адвокат вказав на перевищення посадових повноважень силовиками і зажадав правової оцінки. Але його проігнорували, що й показує «процвітання» демократії в окупованому Криму.

Обмежувальні заходи на імпорт продуктів харчування і сільськогосподарської продукції Рашка запровадила щодо країн, які впровадили раніше санкції проти Москви через її окупацію українського Криму і агресію на сході України.

Джерела: http://atytarenko.livejournal.com, http://www.radiosvoboda.org

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: