У Франківську п’яний водій побив патрульного

 

large

Поліція затримала чоловіка, який вдарив полісмена, після чого закрився в хаті, і погрожував, що вийде з ножем

Близько опівночі на 102 зателефонував місцевий мешканець, який розповів, що в селі Угорники, водій автомобіля “Audi 100”, ймовірно перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Полісмени розшукали автомобіль. Біля власного будинку водій не ввімкнув правий поворот. Патрульні їхали навпроти, тому зупинили автівку. Проте водій швидко пересів на задні сидіння, а пасажир сів на його місце, за кермо.

Чоловік заявив, що він весь час сидів на задньому сидінні і жодних документів у нього не має. Полісмени попросили надати хоч якийсь документ, що підтверджує особу чоловіка, тому, що вони якраз знаходились біля його дому. На вулицю вийшла дружина чоловіка, яка відкрила браму, після чого, той втік на подвір’я. Жінка дозволила поліцейським зайти на територію. Тікаючи від правоохоронців, чоловік вискочив на сходи. За утікачем біг полісмен, проте той розвернувся та ногою вдарив у груди правоохоронця. Поліцейський впав зі сходів на бетон та пошкодив собі руку і ногу.

Далі чоловік забіг у хату, та закрився там. Поліцейські вмовляли його вийти надвір, проте він бігав від вікна до вікна та погрожував, що вийде з ножем. Зрештою, порушник все ж вийшов на вулицю, де його затримали, після чого відвезли у міськвідділ поліції, а патрульний поїхав до медиків.

У відділку на затриманого оформили адмінматеріали за керування в стані алкогольного сп’яніння та без документів і акт про затримання. Окрім цього, полісмен, якого чоловік вдарив ногою, написав заяву про побиття, додав до неї довідку з медичного закладу та рапорти своїх колег.

Як з’ясувалось, раніше затриманий вже зустрічався із патрульними. Нещодавно у нього відібрали права за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, та видали тимчасовий дозвіл, який той одразу викинув.

Читайте також  У Польщі українець застрахував своє життя на 26 млн злотих та інсценував власну смерть

Джерело franyk.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: