Стало відомо, скільки прикарпатців потрапляють під осінній призов

У п’ятницю, 6 жовтня, в Івано-Франківському обласному військовому комісаріаті відбувся брифіг, на якому обговорили осінній призов.

На укомлектування ЗСУ та інших військових формувань планується призвати та направити 10 460 юнаків, яким виповнилося 20 років та які не досягли 27-річного віку. До лав ЗСУ планують призвати 6360 осіб, до Національної гвардії – 3500 осіб, до Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб.
Призовні комісії розпочали свою роботу 2 жовтня і працюватимуть до 30 листопада. Формування команд молодого поповнення на збірних пунктах, їх відправку до військових частин ЗСУ та інших військових формувань запланували провести з 3 жовтня по 28 листопада.Перед військовими комісаріатами області поставлено завдання призвати на військову службу 355 громадян: до ЗСУ – 225 чоловік, до інших формувань – 130 чоловік.

“Не зважаючи на все, ми прикладаємо максимально багато зусиль, щоб виконати поставлені завдання, що стосуються призову на збори та відбору на військову службу за контрактом”, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Івано-Франківського ОВК Юрій Верановський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.