Вчорашній сильний вітер наробив шкоди в Івано-Франківську та по області

Вчорашній сильний вітер наробив шкоди в Івано-Франківську та по області.

У п’ятницю вранці, о 07.23 годині, в Рогатинському районі, в селах Чагрів, Підгороддя,  Залужжя, знадобилася допомога рятувальників. Черговий караул ДПРЧ-16 м. Рогатин виїжджав для надання допомоги по розчищенню проїжджих частин автодоріг від повалених дерев. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою спеціальних засобів (бензопила) порізали 3 дерева та звільнили проїжджі частини автодоріг.

Так само 6 жовтня, о 09.18 годині, у м. Косів, по вул. Я.Мудрого, відділення ДПРЧ–14 м. Косів виїжджало для надання допомоги по розрізанню 2 дерев, що впали на проїжджу частину дороги біля ЗОШ № 1. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою спеціальних засобів (бензопила) порізали дерева та розчистили проїжджу частину дороги.

Вчора вранці о 09.07 годині, у м. Івано-Франківську, вул. Козацька, знадобилася допомога рятувальників. Відділення ГРР АРЧ АРЗ СП виїжджало для надання допомоги по розрізанню дерева, що впало на покрівлю літньої кухні. Внаслідок чого було зруйновано 4 м. кв. шиферного перекриття. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили «HUSQVARNA» порізали дерево та очистили покрівлю будівлі від уламків гілок.

У п’ятницю ввечері, о 21.00 годині, в Рогатинський районі, у с. Черче, черговий караул ДПРЧ-16 м. Рогатин виїжджав для надання допомоги по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину автодороги. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою спеціальних засобів (бензопила) порізали дерево та розчистили проїжджу частину дороги.

Вчора ввечері, о 18.19 годині, отримано усне повідомлення від інженера з охорони праці та ЦЗ комунального закладу ” Івано-Франківський клінічний шкірно-венерологічний диспансер ” про те, що 06 жовтня, внаслідок сильного вітру частково зірвано металеві листи та ринви з покрівлі диспансеру, повідомляють в УПЦЗ

Читайте також  Вимирає риба та гинуть бджоли: на Прикарпатті сільськогосподарське підприємство вбиває все живе

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.