А на якому місці перебуваєте ви? Найбагатший знак Зодіаку

Який знак Зодіаку найуспішніший в фінансових справах.

Астрологи стверджують, що фінансове благополуччя людини цілком і повністю залежить від розташування зірок. Давайте дізнаємося, який знак Зодіаку визнаний найбагатшим і успішним в зароблянні грошей.

Рейтинг ми почнемо з кінця.

12 місце – Стрілець

Останнє місце в хіт-параді багатіїв дістається Стpільцям. І не завжди тому, що у нього немає грошей. Гроші у нього часто є, і чималі. Тільки от скільки б Стрілець не заробляв, йому все мало. Він ніяк не може змиритися з тим, що при всьому його добробуті, є хтось, хто багатший його і набагато. Це ж несправедливо!

Навіть якщо Стрілець займе п’яту сходинку в списку Forbes, він буде вважати себе ніщебродом. П’ятий рядок – не перший ж!

11 місце – Водолій

Водолії ніколи не прагнуть заробити багато грошей, тому у них їх немає. Навіщо Водоліям гроші? Щоб трястися над кожною копійкою? Це не про нього. Водолій завжди покладається на долю, і, якщо бути чесними, вона ніколи його не підводила. Поруч з Водолієм завжди знаходиться той, хто готовий забезпечувати нашого мрійника всім необхідним для комфортного і навіть розкішного життя.

10 місце – Риби

Риби знаходяться на почесному 10-му місці з однієї простої причини. Вони зовсім не вміють заробляти. Життя регулярно підкидає їм різні “смачні” варіанти, але Риби їх а) або в упор не бачать, б) або бездарно витрачають зароблене.

Риби віддають перевагу дорогим і не завжди потрібним речам, не замислюючись над тим, чи залишаться кошти, щоб купити “корм”. Звичайно, на прожиток вони собі зароблять, але не більше того.

9 місце – Ваги

Ваги зневажають гроші. Вони щиро переконані, що нічого хорошого в цих красивих бумажульках немає. І намагатися їх заробити – це кошмар! При всьому при цьому, Терези обожнюють розкішне життя, хоча самі про це мовчать. Оточуючим вони вселяють, що справжній художник повинен бути голодним, але вдячні шанувальники можуть піднести невеликий подарунок.

Читайте також  Лікарі “пpoкляли” львів’янина, який викликав швидку до безпритульного

8 місце – Близнюки

Парадокс в тому, що Близнюки – аси в зароблянні грошей, але не в збереженні їх. Як тільки їм на руки надходить якась сума, у Близнюків буквально починається сверблячка – їх треба швидше витратити! А то раптом чого! У ці “а то раптом чого” входить багато – криза, рeвoлюція, апoкaліпсис, та хіба мало що може трапитися! У вас, може, цього не станеться, а ось у Близнюків обов’язково!

7 місце – Телець

Тельці всією душею люблять прибіднятися. Вони і так і сяк стараються, але нібито щось не дає їм розбагатіти. Цікаво, що гроші у Тельців є, але тільки вистачає їх на цілком комфортне життя і не більше того. І скільки б Телець не бuвся, на зайве йому не вистачить.

6 місце— Лев

Гордим Левам потрібні гроші для того, щоб пускати іншим особам пил в очі. На вигляд Леви завжди успішні і багаті, обідають в розкішних ресторанах (а вдома харчуються макаронами), живуть в престижному районі міста (в квартирі з клoпами) і одягаються стильно.

Як завжди, Леву важливіше здаватися, а не бути. Втім, ця навичка буває корисною для багатьох Левів. Буваючи в суспільстві багатіїв, їм вдається заробити свій перший мільйон.

5 місце— Рaк

Рaку потрібні гроші. Не просто потрібні, а дуже потрібні. Запитайте навіщо, він відповість: “Мені треба!” Загалом-то, риса ця непогана, адже Рaк все тягне в будинок. Потрібно, не потрібно, він розбереться потім. Купить якесь барахло, і ще гроші залишаться. Зате потім це багатство можна віддати бідним родичам. Повинні ж вони знати, хто у нас найщедріший і благородний!

4 місце – Овен

Овни з дитинства люблять ризик і вплутуються в серйозні грошові авaнтюри ще з молодості. Як правило, на них звалюються великі гроші, з якими Овни нерозлучні до кінця своїх днів. А саме веселощі починається після його cмeрті. Спадкоємців у Овнів – вагон і маленький візок, а заповіту немає!

Читайте також  Невідома Україна: Надвірна потрапила до рейтингу міст, з якими варто познайомитись ближче

3 місце – Козеріг

Козероги з молодості освоюють мистецтво наповнення скарбнички: потрібно або багато заробляти, або мало витрачати. Козероги досягають успіху в обох сферах. Вони витрачають мало, а відкладають багато. Вони не бачать сенсу витрачати гроші на дурниці, якщо їх можна витратити на саморозвиток,  наприклад, якісь курси, які, в свою чергу, в майбутньому допоможуть заробити ще більше.

Гроші для Козерогів – не розкіш, а засіб.

2 місце – Скорпіон

Скорпіони займають почесне друге місце, тому що дуже люблять гроші і не люблять програвати. Заради фінансового благополуччя вони готові йти по головах суперників. Фінансової незалежності Скорпіони домагаються в досить зрілому віці, зате можуть забезпечити не одне покоління своїх нащадків!

1 місце – Діва

На першому місці – та-дам! – Діва. І фінансовим благополуччям вона зобов’язана своїм аскетизмом і працьовитостю. Діва – це той мільярдер, який ходить в джинсах за 20 доларів і не париться. “Яка різниця, нормальні джинси!”

А на якому місці перебуваєте ви?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.