Відео зі шкільного туалету у Коломиї спровокувало бурю в соціальних мережах

На сторiнцi у Facebook учнi однiєї з коломийських шкiл виклали вiдео, зняте у туалетi школи. Цей допис спровокував чимало емоцiйних коментарiв у сторону учасникiв. На вiдео можна побачити прибиральницю, яка не впускає дiтей до вбиральнi i дуже агресивно вiдповiдає школярям, вживаючи «марш звiдси», «йдiть на третiй поверх». А коли дiти пояснювали, що не хочуть йти на третiй поверх, бо там не зачиняються дверi до туалету, то це взагалi не цiкавило жiнку. Вона продовжувала у своєму дусi «не пущу, я сказала, ану пiшли звiдси» i все це у крикливiй формi. i насамкiнець прибиральниця майже силомiць хотiла випхати дiтей з туалету. Дiти пригрозили, що покажуть це вiдео усьому мiсту i так сталося. iнцидент  трапився у коломийськiй школi №9, повiдомляєFranyk.com.

Щоправда, коментарi, якi швидко почали з’являтися пiд дописом, роздiлили людей на два табори. Однi пiдтримували школярiв, мовляв вона не мала права кричати на дiтей та не впускати їх до туалету, адже це дiти, а з такими прибиральницями треба проводити виховну роботу. iншi навпаки вважають, що дiти спецiально провокували жiнку i себе вели дуже невиховано у її сторону. Дехто додавав, що краще б вчилися, а не знiмали вiдео.

Допис з вiдео у спiльнотi «Типова Коломия» на Facebook знайти не вдалося, але вiдео є на Youtube i його можна переглянути нижче.

Нагадаємо, що вiдтепер в iвано-Франкiвську iснують у школах уроки тверезостi. Таку iдею запропонував ректор одного з мiсцевих вищих навчальних закладiв. Чоловiк, у вiльний вiд роботи час, працює тамадою на весiллях. i те, що iнодi там вiдбувається, дало початок iдеї поширення iнформацiї про здоровий спосiб життя. Лектори, якi проводять такi «уроки тверезостi» розповiдають iсторiї з власного життя, те, що було у своєму досвiдi.

Читайте також  У Франківську помер молодий викладач Прикарпатського національного університету

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.