Дізнавшись про це відкриття, ти будеш займатися сексом лише зі світлом!

Від нового дослідження італійських вчених у виграші всі: ти, твоя дівчина і комунальні служби!

Ти вже сто разів читав поради, як перетворити рутинний і буденний секс у феєричний захід, порівнянне хіба що з церемонією відкриття Олімпіади, передає Ukr.Media. Рад таких багато і на всі випадки життя: як зробити прелюдію незабутньою, якими навичками повинен володіти ідеальний сексуальний партнер і навіть які фізичні вправи зроблять тебе секс-гігантом.

Але, спасибі науці, є й більш простий спосіб. Тобі необхідно буде всього лише включити світло! Так, ми в курсі, раніше вважалося, що приглушене світло в спальні налаштовує на романтичний настрій (і дозволяє приховати, що останній раз в спортзалі ти був у позаминулому році).

Згідно з новим дослідженням, проведеним Університетом Сієни (Італія), яскраве світло під час сексу підвищує рівень тестостерону і робить відчуття в три рази яскравіше, вже пробач за каламбур. І це ще не все!

У науковому експерименті взяли участь 38 чоловіків з низьким лібідо. Половина з них протягом двох тижнів по 30 хвилин в день проводили в приміщенні з яскравим світлом. В кінці експерименту аналізи цієї групи показали значне підвищення рівня тестостерону. Спочатку рівень тестостерону в учасників експерименту був близько 2,3 нг/мл, а після експерименту збільшився до 6,7 нг/мл, що і дало вченим підставу говорити про збільшення лібідо в три рази.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.