ПРЕДСТАВНИКИ ІТ – КЛАСТЕРУ ПРОВЕЛИ ЗУСТРІЧ ІЗ КЕРІВНИКАМИ ОДЕСЬКОГО ІТ – ПРОСТОРУ IQSPACE

hero2

В громадському ресторані «Urban space 100» представники Івано-Франківського ІТ – кластеру: Любомир Ходак (директор Івано­-Франківської філії компанії «SoftServe», Голова правління ІТ – кластеру), Тарас Кобець (виконавчий директор ІТ – кластеру) та Іван Дячишин (керівник проектів ІТ-компанії «Еleks») провели зустріч з представниками креативного ІТ – простору IQSpace міста Одеса, Олександром Яковенко та  Валентином Задоріном.

 

Мета зустрічі: знайомство ІТ – середовищ між містами Одеса та Івано – Франківськ, обмін досвідом та можливі кроки подальшої співпраці.

 

Олександр Яковенко розповів про IQSpace, який служить освітнім та інноваційним майданчиком для ІТ – середовища одеситів. Основним акцентом в IQSpace зроблено на бізнес – навчання і робота над молодими та перспективними стартапами. Олександр зауважив, що шлях об’єднання одеських ІТ – компаній у кластер – досить складний. Оскільки конкуренція серед компаній досить велика.

 

«ІТ – кластер в Одесі як такий існує, та функції виконує  IQSpace» – зазначив Олександр Яковенко.

 

Однією з цілей зустрічі в перспективі – підписання меморандуму про співпрацю, пошук координатора проекту та підготовка гранту між регіонами: Одеса, Чернівці та Івано-Франківськ.

 

На завершення гості з Одеси закликали об’єднуватися, обмінюватися досвідом та підтримувати стартапи.

Джерело http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: