Український співак підірвав Instagram голим фото

Макс Барських позує в чорній накидці на голе тіло.

 

Український співак Макс Барських поділився в своєму мікроблозі Instagram оголеним фото, передає Ukr.Media. На знімку артист позує в чорній накидці на голе тіло. Правда, Макс не зважився на повну відвертість і прикрив всі пікантні місця.

До знімку Барських додав тільки хештег #Unreleased (невиданий). Одні користувачі тут же засипали музиканта компліментами, інші ж вважали фото вульгарним.

 

“Ех Масю, хвилюєшся в мені дуже дуже, ти, такий хороший що я, в полоні твоїх океану очей”, “Просто немає слів! Одні емоції!”, “Красиве фото… Я б не сказала, що це непристойно чи вульгарно – все в міру і зі смаком. Тим хто кричать фу, потрібно підкачатися”,” Боги, який чоловік “, “Сексі-хуліган”, “А цим фото зводиш всіх дівчат з розуму”, “Красивому чоловікові завжди є, що показати”, “Ну так не можна! Це занадто сексуально!”, “Сміливе і гаряче фото”, – пишуть одні.

“Це що за тенденція останнього часу-вони все що не сиськи, то пісюни показують”, “Краса чоловіки в його вчинках. А це тема для меншин”, “У чому сенс? Що хотів сказати або показати?”, “Вульгарно”, “Підкачати груди треба, зовсім плоскі”, – пишуть інші.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.