“Гасив об його шкіру сигарети, примушував їсти власну блювоту і екскременти”: вітчим жорстоко вбив маленького хлопчика

37-річний Ісауро Агірре протягом декількох місяців жорстоко бив дев’ятирічного хлопчика Габріеля, гасив про його шкіру сигарети, примушував їсти власну блювоту і екскременти.

Разом зі своєю співмешканкою Пиарл Фернандез Ісауро Агірре жорстоко знущався над її сином. Жили вони в апартаментах в Палмдейл в Лос-Анджелесі, і яким чином соціальні служби не помічали, що в цій родині відбувається щось дивне — ще належить з’ясувати слідчим, які зараз займаються цією справою.

Останні вісім місяців маленький Габріель весь час був у синцях, саднах і шрамах. Зараз вже ясно, що все це час вітчим жорстоко катував дитини. Вдалося з’ясувати, що збоченець перевдягав пасинка в одяг для дівчаток, гасив про його шкіру сигарети, примушував їсти власну блювоту і екскременти.

Одного разу хлопчик просто не витримав знущань і втратив свідомість. Поки його нелюди-батьки вирішували, що робити, у Габріеля зупинилося серце. Рятувальники повідомили про побачене в апартаментах поліцейських, і ті порушили кримінальну справу, де головними підозрюваними тут же стали рідна мати і вітчим.

Заарештований і його адвокат тепер стверджують, що вбивство було ненавмисним. При цьому нелюд запевняє, що він не хотів вбивати хлопчика, а лише виховував його, намагаючись вигнати з нього гея”. Агірре стверджував, що його пасинок схилявся до нетрадиційної орієнтації, але прокурору Джону Хатамі вдалося довести, що це брехня. Він переконав суд у тому, що вітчим сам перевдягав хлопчика в жіночий одяг. Але контрольним аргументом став той факт, що співмешканці набрали “911” лише для того, щоб “вийти сухими з води”. Пиарл Фернандез також загрожує тюремна камера.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.