“Despacito вже в ефірі”: франківчани записали музичний кавер на відому пісню. ВІДЕО

Франківський музичний гурт записав кавер-версію на відому пісню.

Гурт “Ocean Music” виконав інструментальну версію пісні “Despasito”, ингл пуерториканського поп-співака Луїса Фонсі за участі пуерториканського репера Дедді Янкі. Пісня в жанрі реггетон-поп написана в музичному розмірі ціла нота і розповідає про сексуальні стосунки та виконується розважено і романтично.

4 серпня 2017 року відео на пісню Despacito стало найпопулярнішим на Youtube за кількістю переглядів, а 5 серпня кількість переглядів сягнула 3 млрд.

“Шановні Друзі! Дякуємо за те, що Ви з Нами! Дякуємо Вам за перегляди #InstrumentalCover! І в знак своєї вдячності Ми хочемо подарувати Вам останній Хіт Цього Літа Despacito! З Повагою Ваш #OceanMusic“, -йдеться у повідомленні Ореста Григорчака.

До слова, на популярному шоу культова група та диспетчер обленерго “підірвали” публіку. Івано-Франківськ славиться на таланти, які згодом стають популярними на свою Україну, а то й за її межами. На 7-мий кастинг “Х-Фактор” завітала вже відома культова група “Patsyki z Franeka” з своєю піснею “VasЯ OMG” та диспетчер “Прикарпаттяобленерго” Любомир Курташ, який виконав “Карі очі, чорні брови”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.