Відомий телеведучий та блогер став на захист патрульних з Франківська

Відомий україський блогер та ведучий телеканалу ICTV Павло Казарін висловився на захист працівників Патрульної поліції Івано-Франківська.

Чоловік на власній сторінці у мережі навів конкретні приклади, які, на його думку, є резонансними. Та все ж телеведучий стоїть на стороні правоохоронців, передає WestNews.

“Я поганий християнин. Я закон таліона (який «око за око») часом люблю більше, ніж гірську проповідь”, – написав Казарін.

Свій допис у мережі ведучий розпочав із справи патрульного Леоніда Гончарука. Нагадаємо, раніше патрульний зупинив автівку, за кермом якої був нетверезий водій. Виявилось, що то був колишній правоохоронець Михайло Ільницький. Тоді суд забрав у чоловіка водійські права та призначив 10 тисяч гривень штрафу.  Та потім патрульного, котрий затримував порушника, звинуватили в тому, що він зламав мізинець Ільницькому. Патрульному Гончаруку 19 жовтня обрали міру запобіжного заходу та відсторонили від служби в поліції.

Казарін не оминув увагою й курйозну білявку Тетяну Михайлову, котра в квітні вчинила жахливу аварію та втекла з місця події. Внаслідок ДТП постраждало троє осіб, а серед них – працівник Патрульної поліції. Та згодом суд вирішив відпустити жінку. Та вже в липні жінку знову затримали, бо та кидалася під автівки.

«Патрульні – одні з нас. З тих, хто пішов працювати», – додав телеведучий.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.