Новий вокаліст “Скрябіна” є громадянином Тунісу

Новим фронтменом гурту “Скрябін” став Аніс Еттаеб, який відомий в Україні за проектом “Голос країни 5”.

1

Аніс Еттаеб — громадянин Тунісу, стоматолог за освітою, син українки й туніського політика. Аніс вільно говорить українською мовою, так як останні 10 років переважно проживає у Львові, а в Києві буває лише наїздами.
Співак знає шість мов — українська, російська, польська, англійська, арабська, французька, а також туніський діалект. В музиці Аніс перепробував різні напрямки — від треш-металу до блюз-року і гранжу.

До Анісу зі “Скрябіним” виступали Женя Толочний, який також є учасником “Голосу країни”, і Женя Галич, який вважав за краще зосередитися на проекті O. Torvald.

Цікаво, що між Кузьмою і Анісом є кілька збігів: Аніс, як і Кузьма Скрябін, за фахом теж лікар-стоматолог і закінчив той же Львівський медінститут. Новий соліст «Скрябіна» зізнався, що вони з Андрієм Кузьменко навіть були знайомі:

З Кузьмою Скрябіним зустрічався тричі. Перший раз — три роки тому на корпоративі. Кузьмі сподобався наш виступ, він потім підійшов і сказав: «Кльово, чуваки, продовжуйте в тому ж дусі!»

Дуже кортить побачити, яким буде в дії Аніс Еттаеб як новий соліст групи! Хоча почуття жалю за втратою ідеального соліста Кузьми досі не вщухає.

Джерело: versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: