Під Києвом жінка продавала дворічного сина за 35 тисяч доларів

НП сталася в місті Василькові, зловмисницю затримали поліцейські.

 

В Київській області – чергова кричуща подія, передає Ukr.Media. Оперативники управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, затримали 22-річну мешканку міста Василькова, яка хотіла продати свого дворічного сина.

“З’ясували, що вона проживала разом з дитиною та зі своїм співмешканцем, вела аморальний спосіб життя. У сім’ї постійно відбувалися сварки, доходило навіть до рукоприкладства з боку чоловіка. І основною причиною конфліктів як раз ставала дитина. Тож і вирішила його продати”, – повідомили в ГУ НП Київської області. Також ми з’ясували, що жінка нібито мріяла працювати танцівницею, а дитина їй заважала у реалізації цієї мрії. За виручені від продажу гроші вона хотіла реалізувати свою мрію.

За словами глави ГУ НП Київської області Дмитра Ценова, малюка зловмисниця оцінила в 35 тисяч доларів, після чого почала шукати клієнтів на “живий товар”. Знайшовши покупця, жінка наполягала, щоб угода відбулася якомога швидше. Крім того, вона хотіла переконатися, що сина їй не повернуть. “Сьогодні були проведені необхідні оперативні заходи та жінка була затримана в момент отримання грошей”, – розповіли в поліції Київщини.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 149 Кримінального Кодексу “Торгівля людьми”. Горе-матері загрожує до 15 років в’язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, днями в Києві відбувся черговий кричущий випадок, пов’язаний з безвідповідальною поведінкою батьків. Як повідомляють в Патрульній поліції України, на вул. Амвросія Бучми, у Дніпровському районівдалося врятувати двох малюків, яких батьки залишили однихв квартирі майже на дві доби.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.