Учасниця шоу талантів потрясла виразним тверком журі, глядачів та шанувальників (відео)

«Потрясаючи — потрясай!» — так ми назвемо цей зворушливий ролик, як тільки до нас повернеться дар мови, покинув нас під час його перегляду.

 

Журі та глядачі хорватського конкурсу «Суперталант» (місцева версія шоу «Британія шукає таланти!»), розпещені заклиначами нот і подвижниками нижнього брейка всіх мастей, не чекали від чергового змагального дня нічого видатного. А при появі на сцені 18-річної Сари Зейферт з міста Вуковар і зовсім скисли: ну що можна чекати від невиразною дівиці в хламиді і моцартівському перуці і від її дресированого піаніно?

Однак вони жорстоко помилилися. Конкурсантка позбулася спочатку від хламиди, потім від удаваної скромності і наостанок від перуки — і дала такого гарячого тверка, що члени журі схопилися за голову і щелепи і подумки вигукнув щось типу «Лопни мої очі!», а по залу пройшли всі дев’ять валів захвату.

Ще Сара гірко нарікала: вона, звичайно, чекала засудження, але така лавина критики з доставкою додому — це вже занадто!

Ви що, думаєте, що все так просто — тряси попою і збирай лайки? Фігушки! Вона, між іншим, перш ніж піднятися перед публікою сідницями, тренувалася як проклята — чотири роки за шість днів в тиждень! Плюс ролики на YouTube студіювала! І взагалі, тверк — це красивий енергійний танець, а не кінець світу схаменіться, люди!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.