Халаменда на зустрічі з Марцінківим пообіцяв побудувати підземний паркінг біля ринку

Сьогодні, 15 квітня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зустрівся із власником компанії-орендаря центрального продуктового ринку Ігорем Халамендою, більш відомого під кримінальним прізвиськом “Бура”.

1

До слова, цього понеділка пан Халаменда вчетверте пропустив судове засідання у справі, щодо його затримання поліцією.

В ході зустрічі міський голова вимагав навести лад із “шанхаєм” у центрі міста. Так, у пана Марцінківа були претензії щодо парковки біля базару, яка перекриває проїжджу частину по вулиці Дністровській. Він запропонував “зашити” ринок, як це зробили на Бессарабці у Києві.

На це Ігор Халаменда відповів, що готовий побудувати підземний паркінг біля ринку і навіть на деякий час зробити безкоштовним.

Також керівництво центрального ринку вже не раз пропонувало жінкам із навколишніх сіл місця для торгівлі. Ті, натомість, відмовляються і торгують там, де їм заманеться. В цьому їм ніхто не перешкоджає.

В ході розмови з мером, пан Халаменда погодився, що зараз ринок нагадує “шанхай” і в такому стані він більше не може існувати.

Окрім цього, міський голова вимагав у власників ринку, щоб пріоритет у наданні місць для торгівлі надавався українцям. Ігора Халаменда запевнив, що всі центральні місця зайняті саме українцями, а інших він вигнати не може.

Пан Марцінків та пан Халаменда домовилися, що підземний паркінг буде збоку Дністровської, а ринок під куполом після реконструкції стане двоповерховим.

Після цієї розмови Руслан Марцінків пройшовся ринком, де спілкувався із продавцями.

Джерело:  Станіславського ТБ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: