У Франківську жінка кидалася під автомобілі. Осіння депресія чи звичайний алкоголь

Таку ситуацію зняли на відео мешканці Франківська. Все відбувалося у неділю, 29-жовтня посеред дня. Жінка з вигляду років тридцяти п’яти розгулювала по проїжджій частині Галицької вулиці, без будь-якого страху бути збитою проїжджаючими автомобілями.

Тим більше жінка спеціально ставала перед машинами, розводила руки в сторони або ж опиралась на капот автомобілів. Водії обурено сигналили і як видно на відео знятому очевидцями, один з водіїв вийшов з автомобіля і копнув легковажну жінку в ногу, проганяючи з дороги. Однак остання ніяк не зреагувала на таке зауваження і продовжила зупиняти автівки. На місце події викликали правоохоронців, однак коли ті приїхали то правопорушниці вже не було. Відео з цією ситуацією набрало понад 15000 переглядів у соціальних мережах. В коментарях пишуть, що ймовірно жінкою все ж таки керував алкоголь або наркотичні речовини. Тому що як видно на відео рухи жінки були не зовсім чіткі, повідомляє Франик.

Які б мотиви не керували жінкою але добре, що все закінчилося без трагічних наслідків. Адже щодня на дорогах стається безліч страшних ДТП. Напевно кожен прикарпатець чув про моторошну аварію, що трапилася цієї суботи, 28 жовтня у Коломийському районі. В наслідок зіткнення двох автомобілів померло троє людей, ще троє пребувають  у лікарні у важкому стані. У одніє з госпіталізованих, двадцятитрьохрічної дівчини діагнозтовано перелом щелепи, ребер, струс мозгу та численні забої, вона дивом вижила.

Відомо, що на Івано-Франківщину вона приїхала з Донецької області разом з тьома маленькими дітьми трьох, п’яти та семи років, і співмешканцем. Серед списків офіційних переселенців їх немає.  Чоловік з яким приїхала дівчина за її дітьми доглядати на відріз відмовився, тому на час лікування і реабілітації, діти тимчасово будуть у місцевому дитячому будинку.

Читайте також  Мати втратила вже другого сина: за кордоном раптово помер український воїн (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.