“Гвалтували до крові”: моторошна історія жінки, якій вдалось втекти з сексуального рабства

Росіянка, якій вдалося втекти з сексуального рабства, розповіла про жорстокість власників і покупців, а також про те, як вона живе після звільнення.

Історію 22-річної Марії, розказану виданню “Сноб”.

Я з провінційного містечка, приїхала вчитися в Томськ, навчання кинула, але мешкати залишилася. Під час навчання мене забезпечувала мама, а я відкладала гроші. У мене було достатньо коштів, щоб прожити на них деякий час.

Ми з подругою винаймали квартиру, але довелося шукати нову – не порозумілися з власницею. Знайомий моєї подруги на ім’я Алі запропонував допомогу: кімнату недорого, а заплатити можна було пізніше, коли у нас будуть гроші. Мені цей Алі взагалі не подобався, але з ним спілкувалася подруга.

Ми, звичайно, погодилися, перевезли свої речі і отримали ключі. Перший тиждень ми жили спокійно. Алі іноді заглядав до нас – жив в квартирі навпроти зі своєю подругою Настею. Якось після чергового візиту у нас зникли ключі від квартири, стирчали в замку – і раптом не стало. Ми виявилися замкнені. Кілька днів ми шукали ключі. Алі приносив нам їжу, але свої ключі, навіть щоб зробити дублікат, не давав.

Одного вечора Настя і Алі прийшли до нас і сказали збиратися: “Одягайтеся як на вечірку”. Ми зробили макіяж і одяглися, як зазвичай. Настя вилаяла нас і сказала надіти плаття. Ми нічого не розуміли, було страшно, тому ми послухалися. У машині нам сказали, що ми повинні відпрацювати проживання в квартирі і їжу. Нас привезли на пустир за супермаркетом. З іншої машини вийшли дві жінки і стали розмовляти з Настею і оглядати нас. Говорили, що ми симпатичні і принесемо багато грошей. Стало зрозуміло – нас продають.

Читайте також  Били до втрати свідомості та по черзі ґвалтували: нелюди викрали із зупинки жінку та добу над нею знущались

Я заплакала, подруга спробувала влаштувати скандал. Нас привезли додому, побили, але не сильно, ще раз нагадали про “борг” і знову замкнули. Паспорти у нас не забрали, тільки телефони.

Кілька днів нас намагалися змусити “відпрацювати” борг, але ми відмовлялися. Нас били, позбавляли їжі. Кричати в вікно було марно – нам ніхто не відповідав, вікна квартири виходили на якийсь смітник. Дуже хотілося їсти. Ми здалися, думали, покупці нас зрозуміють і допоможуть. Так ми стали повіями. Нас возили по саунах і готелям, на квартирі ми нікого не брали. Клієнти дзвонили Насті, і у нас не було вибору, виїжджати чи ні.

Я жодного разу не завагітніла, хоча покупці часто вимагали секс без презерватива. Деякі знімали процес на відео, деякі грубо хапали і гвалтували. Вирватися було неможливо. Та й краще було погодитися добровільно, ніж спочатку тебе насильно візьме покупець, а потім поб’є Алі. Одного разу мене купили двоє поліцейських, вони були найжорстокішими покупцями. Один з них кинув мене в басейн після того, як я сказала, що не вмію плавати, боляче розтягував мої статеві органи, показуючи їх своєму товаришеві, і засовував в них руки, потім згвалтував до крові. Другий, під наглядом першого, змусив мене зайнятися з ним оральним сексом, перед цим не прийнявши душ. Ось вам і охоронці порядку. Ніколи не попрошу допомоги у цих свиней.

Спочатку нам не давали телефони, потім дозволили зателефонувати рідним, щоб ніхто нічого не запідозрив і не почав нас шукати. Одного разу мені вдалося залишитися в кімнаті самій, я повідомила матері адресу, за якою перебуваю. Я не говорила їй про те, що я в рабстві, не хотіла турбувати, це вбило б її. На наступний день до нас завітала поліція. Виявляється, мама подала в розшук, тому що довго не могла мені додзвонитися. Ми не змогли відкрити двері поліцейським, так як були замкнені. Послали їх в квартиру навпроти, тому що там жив той, хто нас замкнув, але там ніхто не відкривав. В результаті поліція просто пішла і більше не з’являлася. Через кілька днів Алі дозволив мені поїхати до мами і заспокоїти її за умови, що я повернуся, інакше вони вистежать мене і вб’ють мою матір.

Читайте також  Радикальна туса в Сен-Тропе: “По дві дівчини на кожного”: Нові подробиці розпусного відпочинку радикалів

Я забрала документи, телефон, ключі від будинку і невелику суму грошей, наплювала на всі загрози і не повернулася. Переконала всіх, що скоро буду, і змінила номер.

Я приїхала додому і побачила, що моя мати повністю посивіла. Саме тоді я і вирішила, що ні один з родичів ніколи не дізнається про те, що зі мною сталося. Поділилася тільки з кількома подругами, але вони сказали, що я сама винна і могла б все передбачити. У поліцію я не зверталася. Не вірю в правосуддя, принаймні, в нашій країні.

Що сталося з моїми мучителями – не знаю. Настя, як я чула, вже була судима за кількома статтями, і в подальшому вона відійшла від справ, тому що за нею велося стеження. Мою подругу ще деякий час продавав Алі, подальша їх доля мені невідома. Сподіваюся, що деяких покупців я встигла заразити венеричною хворобою, отриманою від когось із них самих. Сумнівний привід для гордості, але такий-сякий, а спосіб самозаспокоєння.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.