“У дев’ятьох в одній кімнаті”: стало відомо про нелегке життя 12-річної породіллі

Стало відомо, в яких умовах проживає донька 12-річної породіллі з Львівської області Тетяни Лучишин. Про це виданню kp.ua розповіла багатодітна матір Тетяни – Анна Лучишин, передає Корупція.Інфо.

Дівчинку назвали Діана-Марія. Дитина проживає в досить складних умовах разом з мамою, її братами і сестрами.

Сім’я живе удев’ятьох в одній кімнаті і кухні, переобладнаній під спальню. Кухню вони зробили в коридорчику. Площа квартири становить близько 40 квадратних метрів. В квартирі прописані 14 осіб. Багатодітна Анна мріє отримати нове житло.

“У нас навіть колиску для Діанки нікуди поставити, та що там – ступити ніде. Діанка спить у колисці Вікторії, моєї молодшої дочки, а Віка вже з нами у ліжку. Нехай би без ремонту квартиру або будиночок виділили – я все сама зроблю, організую. У черзі стою вже шостий рік, але вона не рухається ні на сходинку”, – розповіла Анна Лучишин.

За словами жінки, квартира досі оформлена на її померлу матір.  Щоб переоформити житло, потрібна згода всіх 14 прописаних тут осіб, але кожен хоче отримати свою частину.

Нагадаємо, 17 вересня 12-річна школярка Тетяна Лучишин із Борислава Львівської області стала матір’ю. Вона народила здорову дівчинку в одному з пологових будинків Львова.

Щоб пологи пройшли вдало, школярці провели кесарів розтин. До Львова 12-річну породіллю привезли за три дні до пологів, які львівські медики провели 17 вересня.

Дівчинка 2,5 кг і зростом 48 см народилася з ознаками незрілості, а тому її перевели в Львівський обласний неонатальний центр Львівської обласної клінічної лікарні для ретельного обстеження та лікування. Дитина народилася недоношеною, у 35 тижнів, але відхилень у розвитку немає.

Читайте також  Школяр з Прикарпаття загубив у Тернополі бабусю

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.