Мама завжди залишається мамою. 98-річна мати переїхала до свого 80-річного сина, аби за ним доглядати

Ми назавжди залишимося маленькими для наших батьків… Навіть у 80!

Навряд чи хтось зможе заперечити той факт, що між матір’ю і дитиною завжди існує особливий зв’язок. І сьогоднішня стаття – ще одне підтвердження цьому.

98-річна мешканка Великобританії Ада Кітінг вирішила переселитися до свого старшого 80-річного сина Тома в будинок пристарілих, оскільки той потребує додаткового догляду.

У жінки і її покійного чоловіка Гаррі було четверо діточок – Том, Барбара, Марджі і Джанет, але наймолодша дочка померла в 13-річному віці. Том все життя пропрацював художником і декоратором, а в 2016 році перебрався в будинок для людей похилого віку, так як йому потрібна була постійна допомога. Буквально через рік його мама вирушила до нього, не витримавши розлуки. Колись вона працювала медсестрою у місцевій лікарні.

Ця парочка практично нерозлучна. Вони грають в настільні ігри та дивляться разом телевізор.

Жінка каже:

«Я бажаю Тому добраніч і доброго ранку. Коли я йду в перукарню, то знаю, що він чекає мого повернення з розпростертими обіймами. Ви ніколи не перестаєте бути матір’ю».

Том теж дуже задоволений присутністю рідної душі поруч:

 «Тут дуже затишно, я шалено радий, що мама тепер живе поруч. Вона дуже добре доглядає за мною, а іноді навіть каже: “Поводься добре!”».

Син так і не обзавівся сім’єю, тому їх часто відвідують онуки жінки від її молодших дочок.

Працівники будинку престарілих зізналися, що дуже рідко у них можна побачити матерів і їхніх дітей разом, і вони, безумовно, зроблять перебування людей похилого віку в установі особливим.

У притулку розповіли:

«Взаємовідносини Тома і Ади дуже зворушливі. Ми такі раді, що змогли задовольнити їхні потреби».


Користувачі Інтернету були в захваті, дізнавшись цю історію:

«Це прекрасно. Мама починає любити свою дитину з моменту народження і не перестає це робити до останнього подиху, що б не трапилося».

Ця так здорово, що жінка може доглядати за сином, незважаючи на свій поважний вік. Залишається тільки побажати прожити їм разом ще не один рік!

Читайте також  Збір за в'їзд до Європи. Стало відомо, коли почне діяти нове правило для поїздок до ЄС

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.