Фанат Зайцевої влетів у натовп пішоходів під Харковом: фото

Постраждалі перебувають у лікарні

У місті Лозова на Харківщині водій автомобіля ВАЗ влетів у натовп людей, які рухались на зустріч.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області. Інцидент стався 2 жовтня близько 19:00 у 5-му мікрорайоні Лозової.

“24-річний водій автомобіля ВАЗ не вибрав безпечну швидкість руху та скоїв наїзд на пішоходів, які рухалися в зустрічному напрямку”, – повідомили у поліції.

 

 

 

В результаті аварії госпіталізували 41-річного чоловіка, 37-річну жінку, 9-річного хлопчика і 5-річну дівчинку. Постраждалі перебувають на лікуванні у травматологічному відділенні, стан їхнього здоров’я задовільний.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Слідчі з’ясовують усі обставини.

Нагадаємо, 18 жовтня у Харкові сталася моторошна ДТП. Автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар і перекинувся. В результаті ДТП загинули шестеро осіб, ще п’ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

За кермом Lexus знаходилася 20-річна Олена Зайцева – дочка харківського бізнесмена. Її тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості.

Аналіз показав присутність в сечі Олени Зайцевої опіатів в момент скоєння ДТП, яке призвело до загибелі шести осіб. Наразі дівчина перебуває у СІЗО.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, 2 листопада на трасі Львів – Рогатин поблизу селища Залісся Перемишлянського району сталася ДТП за участю авто KIA і пасажирського автобуса Mercedes-Benz. В результаті зіткнення постраждали сім осіб.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.