Мешканцям міста Івано-Франківська доступно 47 адміністративних послуг, які можна замовити онлайн

3 листопада, під час засідання виконавчого комітету міськради заслухали звіт про діяльність Центру надання адміністративних послуг  м. Івано-Франківська.

Мешканці міста Івано-Франківська можуть замовити послуги в режимі онлайн на сайті www.cnap.if.ua (розділ «Електронні послуги») без відвідування Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська. Результат послуги замовники отримують на електронну пошту або забирають оригінал документа особисто у Центрі надання адміністративних послуг після отримання смс-повідомлення про виконання та пред’явлення документа, що посвідчує особу.

За звітний період було надано 2610 онлайн послуг.

На даний час мешканцям міста Івано-Франківська доступно 47 адміністративних послуг, які можна замовити он-лайн. Ідентифікація клієнта здійснюється за технологією BankID. Також, дані послуги доступні на порталі державних послуг https://e-gov.org.ua.

Мешканці міста мають можливість також перевірити стан виконання адміністративної чи дозвільно-погоджувальної послуги, записатися на прийом у зручний для себе час (з вибором днів на два тижні вперед), роздрукувати бланки заяв для отримання адміністративних послуг та ознайомитись з інформаційними картками на офіційному сайті ЦНАПу (www.cnap.if.ua.)

Для зручності мешканців функціонує мобільний додаток «Мобільний Івано-Франківськ», де у режимі реального часу можна перевірити стан виконання послуги, завантажити бланк заяв чи отримати всю необхідну інформацію для отримання адміністративних та дозвільних послуг.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.