Львівські поліцейські розповіли подробиці смертельної ДТП: 17-річна дівчина, яка була за кермом, ніколи не мала прав

Жахлива аварія сталася напередодні ввечері на трасі Львів-Тернопіль, між селами Гаї та Звенигород Пустомитівського району. За кермом Volkswagen Sharan була 17-річна дівчина. Вона не впоралася із керуванням і авто злетіло у кювет. Внаслідок аварії загинуло двоє осіб – водій та 16-річний юнак. Ще четверо пасажирів авто отримали травми.

У відділі комунікації ГУ НП у Львівській області розповіли, що неповнолітня водій ніколи не мала водійських прав. Вона не впоралася з керуванням на повороті – автомобіль занесло у кювет та він перекинувся.

У потерпілих політравми, забійна рана тім’яної ділянки, струс головного мозку, закритий перелом правого стегна та правого плеча, забій грудної клітки, тупа травма тіла та грудної клітки, забій передньої черевної стінки, закритий дистальний перелом правої променевої кістки без зміщень.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом» КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Призначено експертизи.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.