В Івано-Франківську за один день невідомі злочинці підпалили ліфти у чотирьох багатоповерхівках

Вчора, 4 листопада, в Івано-Франківську протягом дня рятувальники гасили пожежі в чотирьох ліфтових шахтах будинків на вулицях Молодіжній і Миколайчука. Виявилося, це були підпали, пише Курс.

О 12.19 сталася пожежа в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Молодіжній. З ліфта, який застряг на п’ятому поверсі, врятували жінку. На свіже повітря з верхніх поверхів вивели двох осіб. Вогонь пошкодив електрокабелі. Збитки: прямі – встановлюються, побічні – 40 000 грн.

О 13.22 загорілася ліфтова шахта в іншій багатоповерхівці на Молодіжній. На пожежі було виведено на свіже повітря шість мешканців будинку, повідомляють рятувальники НС ОДА. Також пошкоджені електрокабелі.

О 13.37 сталася пожежа в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку на Миколайчука. Вогнем пошкоджено електрокабелі. Ніхто з мешканців висотки не постраждав.

А о 15.52 на вулиці Молодіжна загорілася ще одна ліфтова шахта дев’ятиповерхового житлового будинку. Тут було сильне задимлення. Пожежники загасили вогонь і випустили дим з під’їзду.

В усіх випадках вогонь пошкодив електрокабелі. Попередня сума побічних збитків – понад 160 тис. грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.